sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kevät keikkuen tulevi...

Hei kaikki entisöinti- ja verhoilukurssien opiskelijat!
Syksy tuli ja meni niin viuhakkaasti, että vaikka vakaa tarkoitukseni oli heti kurssien alettua laittaa viestiä tänne blogiin, niin enpä sitä saanut aikaiseksi. No, nyt on aikaa sillä minun tammikuuni alkoi melko tylysti. Akillesjänteeni katkesi 3.1 ja sillä hetkellä, kun minun olisi pitänyt olla opettamassa kevään ihkaensimmäistä kurssia, makasin leikkauspöydällä Porissa. Seuraavat seitsemän viikkoa ovat siis "lusitut". Jalka kuusi viikkoa paketissa ja sitten vielä viikko aikaa opetella kävelemään uudelleen. Ei ollenkaan hyvä! Eli nyt keikutaan kevättä kohti yhdellä jalalla.
No, miten tästä sitten eteen päin? Petäjä-opisto yrittää järjestää teille sijaisia tähän alkukevääseen, sillä minä olen tarkalleen ottaen 2.3 asti sairaslomalla. Toivottavasti kaikki kurssit saadaan toimimaan ja saamme jatkaa sitten maaliskuussa taas yhdessä. Saatan laittaa tänne kuulumisia, joten käykää silloin tällöin kurkkaamassa tänne blogiin. Ja ennen kaikkea laittakaa tänne kuvia töistänne ja vaikka yhteisiä kuulumisista. Olisi ihan hauska kuulla mitä siellä puuhaillaan.
Minulta saa käydä hakemassa tarvikkeita, sillä täällä sitä sitten ollaan melko tiiviisti kotona. Soitelkaa tai laittakaa vain viestiä, mitä tarvitsette ja milloin tulette hakemaan.

Aurinkoista ja toivottavasti valkeaa alkuvuotta!
Päivi

Ei kommentteja: