sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tervetuloa meidän blogiin!


Tässä se nyt on! Verhoilu ja entisöintipiirien yhteinen blogi. Ajatus tällaisesta blogista syntyi Parkanon piirissä syksyllä -12, kun eräs kurssilainen sai ison työnsä valmiiksi. Sitä ihaillessamme heräsi ajatus siitä, että olisi hienoa, jos näitä töitä ja siihen liittyvää valmistusprosessia näkisi joku muukin kuin vain ne jotka ovat sillä hetkellä paikalla. Ylpeys kurssilaisten itse tehdystä työstä ja lopputuloksesta on siis se miksi tähän blogi-asiaan sitten tartuin. Itse toivoisin, että saisimme tästä elävän keskustelupaikan, jossa voisimme jakaa sitä tekemisen tuskaa ja riemua ja ennen kaikkea sitä iloa, kun saa työnsä valmiiksi ja näkee omien käsiensä tuotoksen. Vuosien varrella nimittäin se tunne, kun näen opiskelijan olevan ylpeä saavutuksestaan, antaa minulle opettajana hienon onnistumisen tunteen, joka osaltaan siivittää omaa jaksamista tässä työssä.

Teiltä, hyvät opiskelijat, toivoisin tähän blogiin kuvia, juttuja ja kommentteja omista ja vaikka muiden töistä. Kaikissa piireissä meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki ja sen toivoisin välittyvän tämän blogin myötä myös niille, jotka käyvät satunnaisina vierailijoina sivullamme. Ruohomäen Olli lupasi tulla jonain päivänä kuvaamaan keskustan piiriin meidän työskentelyämme, joten saamme tänne myös videokuvaa; toivottavasti mahdollisimman pian. Tämä on hyvä mahdollisuus esitellä tekemiänne töitä ja mahdollisesti kauempana asuvat sukulaiset ja tuttavatkin voivat käydä täällä katsomassa mitä te olette tehneet ja millainen teidän harrastuksenne on!

Ensimmäiseksi, että blogi ja opiskelijatoverit muilta kursseilta tulisivat tutuksi, voisitte laittaa tiedoksi vaikkapa oman kuvanne, esittelyn ja mistä piiristä olette. Jos materiaalin lisäyksessä tulee ongelmia tai sinne livahtaa jotain mitä ei pitänyt, niin ei hätää, ne saadaan kyllä täältä pois, joten rohkeasti kokeilemaan miten tämä toimii. Ainakin minä sain tämän tänne ongelmitta, vaikka tietokoneen käyttö ei ole vahvimpia puoliani.

Teille, vierailijat, toivotan tervetulleeksi lukemaan blogiamme ja katsomaan mitä olemme saaneet aikaiseksi. Toivottavasti tämä innostaa myös teitä ja ehkä saamme teistä myös uusia kurssitovereitamme. Ohjaamani viikottaiset piirit pyörivät tällä hetkellä (kevät 2013) Kankaanpään keskustassa, Korvaluomalla ja Parkanossa sekä viikonloppukurssi Honkajoella. Tulossa on maalis-huhtikuussa kahden viikonloppun mittainen kurssi, jossa perehdymme marmorointiin ja ootraukseen sekä koristemaalauksen perusteisiin. Opiston kevätnäyttelyssä voi tehtyjä töitä käydä katsomassa ihan "livenä". Kommentit myös teiltä ovat tervetulleita.  

Joten nyt vain toteuttamaan tätä meidän juttua!!!


Opettajanne, entisöijä-verhoilijamestari
 Päivi Hieta

Ei kommentteja: